Dikke dames schilderen met Corrie Leushuis
19 januari 2022 

Dikke dames schilderen met Corrie Leushuis

Schilder mee met Corrie Leushuis en maak een vrolijk schilderij van twee dikke dames aan de wijn! In de video laat Corrie stap voor stap zien hoe je dit kunt aanpakken.


Zet eerst wat vrolijke kleuren op je doek met een verfroller of een brede kwast. Laat dat goed drogen en teken er dan je schets op met een schoolbordkrijtje.

Schets

De schets kun je hier downloaden.

schets kun je hier downloaden.

schets dikke dames

Als de schets er goed op staat, kun je met een verfroller en grijze verf de achtergrond een beetje wegwerken. Laat her en der wat van de vrolijke kleurtjes doorkomen.

Achtergrond met verfroller Corrie Leushuis

Daarna kun je de dames wat kleur gaan geven. Corrie laat in de video zien hoe je heel mooie huidskleuren kunt maken met titaanwit en gebrande sienna.

Huidskleur Corrie Leushuis

Aan het eind is het mooi om met een spuitflesje met zwarte verf lijnen om de dames heen te zetten.

Spuitflesje Corrie Leushuis

Ook is het leuk om wat details aan te brengen met een spuitflesje met witte verf!

Spuitflesje Corrie Leushuis

En zo heb je een mooi vrolijk schilderij, veel plezier met schilderen!

Resultaat dikke dames

Smaakt dit naar meer?

Op onze ledensite vind je meer dan 190 Nederlands gesproken schilderlessen en elke maand komen er nieuwe lessen bij!

Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot de video's. Je kunt ze kijken wanneer het jou uitkomt, ze worden niet weggehaald. Je hoeft nooit extra te betalen voor losse video's.

Op Schilderclub.nl vind je schilderlessen voor beginners tot (ver)gevorderden. Je kunt realistisch leren schilderen of juist wat losser. En natuurlijk komen er diverse onderwerpen aan bod: dieren, portretten, landschappen en nog veel meer. Ook zijn er introductielessen over acryl-, aquarel- en olieverf!

Ook geven we regelmatig live-webinars. De opnamen hiervan worden ook op de ledensite geplaatst. Daarnaast worden er speciaal voor leden regelmatig live masterclasses gegeven.

De vaste docenten van Tekenclub.nl en Schilderclub.nl zijn: Lineke Lijn, Linty de Bruijn, Leontine van Vliet, Corrie Leushuis en Toon Nagtegaal. Daarnaast hebben we nog tutorials van gastdocenten, zoals: Claudia Spitzers en Emmy Kalia.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap!

Over de schrijver
Annie
Door

Annie

op 07 Feb 2024

Helaas weer inlog problemen...kom niet verder ...'t ging even goed .Kan de pagina niet vinden 404 ben nog lid tot 30 -2

Reactie plaatsen