Schilderclub logo

Gratis live online schilderlessen!

Schilderclub.nl organiseert regelmatig live online schilderlessen. Deze webinars worden gegeven door onze schilderdocenten: Corrie Leushuis, Lineke Lijn en Toon Nagtegaal. Deze online lessen zijn GRATIS en voor iedereen toegankelijk.
Klik bij het webinar op "gratis inschrijven". Je komt dan op de inschrijfpagina terecht. Op die pagina vind je ook informatie over materialen die je nodig hebt en vaak kun je daar ook alvast de referentiefoto downloaden. Als je je hebt aangemeld krijg je een mail met een link. Klik tien minuten voor het webinar begint op die link en je komt in het live-klaslokaal! De verbinding werkt het beste met een computer of laptop.

Live schilderlessen

Acryl met Corrie Leushuis: vissen

Schilder je mee met Corrie? Ze laat in dit webinar stap voor stap zien hoe je dit prachtige schilderij maakt!


Datum: 30  januari 2023

Tijd: 19:30u

Klik hier om je gratis in te schrijven!


null

Aquarel met Corrie Leushuis: hakken

Corrie laat stap voor stap zien hoe je deze prachtige aquarel maakt. Doe je ook mee?


Datum: 6 februari 2023

Tijd: 19:30u

Klik hier om je gratis in te schrijven!


null

Live schilderlessen zijn leerzaam en leuk om te volgen. Je krijgt uitleg van docenten die veel ervaring hebben met schilderen, lesgeven en online werken! 

Je kunt de lessen volgen via je pc of laptop. 

Na het schilderen is er altijd ruim de gelegenheid om vragen te stellen via de chatfunctie.

Live schilderles Lineke LIjn


Met deze live schilderlessen willen wij laten zien wie we zijn en wat we doen. Je kunt op een leuke manier kennis maken met onze docenten en onze manier van werken en tegelijk nog een mooi schilderij maken ook! Dankzij de live webinars maken wij bovendien weer veel nieuwe mensen enthousiast voor onze mooie club!

 

Het webinar wordt binnen een week op de ledensite van Schilderclub.nl geplaatst. Leden van Schilderclub.nl kunnen de video dus achteraf op het gemak terugkijken.

Op Schilderclub.nl vind je schilderlesvideo's van Corrie Leushuis, Lineke Lijn en Toon Nagtegaal. Alle video's zijn in het Nederlands. De video's zijn onversneld en er wordt niks uitgeknipt. 

Zolang je lid bent heb je toegang tot alle video's. Daarnaast heb je toegang tot de communitypagina's, waar je je werk kunt delen en ervaringen kunt uitwisselen met andere leden.

Live schilderlessen terugkijken

Leden van Schilderclub.nl kunnen de opname binnen een week terugvinden bij "Schilderwebinars terugkijken"

Live schilderlessen van:

Corrie is terug van weggeweest en voor Schilderclub maakt ze nu vrolijke lesvideo's in acryl. Want wie kent de dikke dames of de vrolijke dieren niet? Maar ook de meer serieuze en realistische vormen en portretten komen terug in haar tutorials. Op de kleuterschool ontdekte ze haar passie voor tekenen en later resulteerde dat in haar eigen galerie en het geven van workshops en online lessen. Soms zal Corrie rondneuzen in de community omdat ze nieuwsgierig is wat voor mooie dingen iedereen maakt :-)
Lineke Lijn
Lineke is naast tekendocent voor Tekenclub ook schilderdocent aquarel! Van jongs af aan tekende Lineke al graag en studeerde later aan de Kunstacademie. Zes jaar geleden ontdekte ze dat het geven van lessen eigenlijk net zo leuk is als tekenen of schilderen! Daarom vind je Lineke ook regelmatig in de community: "Waarom zou ik al die prachtige kennis en ontdekkingen voor mijzelf houden?"
Toon Nagtegaal
Toon is beeldend kunstenaar en als kind was hij altijd al aan het tekenen. In ’99 rondde hij de opleiding tot 1e graads docent beeldende vorming af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Voor Schilderclub zal hij vooral acryl tutorials opnemen! “Schilderen is ontspannend en leerzaam. We leren bewuster en beter waar te nemen. Het blijft magisch dat we op een plat vlak de illusie van diepte kunnen creëren!"