Live Online Schilderles met Corrie Leushuis: Portret in Aquarel

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te schilderen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!
Dinsdag
06-02-'24
19:30

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis live webinar gaan we een prachtig schilderij maken met aquarelverf! Hieronder kun je de schets downloaden. Zet de schets vast op je doek, zodat we snel met schilderen kunnen beginnen.

Materialen:

  • Aquarelpapier A4
  • Kleuren: gebrande sienna, payne's grijs, cadmiumrood, ceruleumblauw
  • Aquarelpenselen
  • (Kneed) gum
  • Witte gelpen
  • Permanent marker
  • Bakje water en keukenrol


Referentiefoto (resultaat):

null

Schets

null


Je mag live mee schilderen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.

Corrie Leushuis

Corrie is terug van weggeweest en voor Schilderclub maakt ze nu vrolijke lesvideo's in acryl. Want wie kent de dikke dames of de vrolijke dieren niet? Maar ook de meer serieuze en realistische vormen en portretten komen terug in haar tutorials. Op de kleuterschool ontdekte ze haar passie voor tekenen en later resulteerde dat in haar eigen galerie en het geven van workshops en online lessen.Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.