Live online schilderles met Toon Nagtegaal: telefooncel in Londen

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te schilderen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!
Dinsdag
11-06-'24
19:30

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis live webinar gaan we een klassieke telefooncel in Londen schilderen. In deze les letten we vooral op kleurcontrast.

Zet de schets alvast op je doek of papier, dan kunnen we snel beginnen met schilderen. Het wordt vooral een kleurenstudie, dus houd je schets eenvoudig (maak je niet te druk over details).

Materialen:

  • doek of papier (ik schilder op een doek van 40x30cm)
  • penselen
  • paletmes
  • palet, waterbak, keukenpapier
  • kleuren: titaanwit, grijsblauw, warmgrijs, gebrande omber, ultramarijn, cadmiumgeel licht, gele oker, pyrrolerood, magenta en oxidezwart (uiteraard zijn andere kleuren ook mogelijk)
  • referentiefoto


Referentiefoto:

null

Je mag live mee schilderen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.

Toon Nagtegaal

Toon was als kind altijd al aan het tekenen. In ’99 rondde hij de opleiding tot 1e graads docent beeldende vorming af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Voor Schilderclub.nl maakt hij acrylverf schilderlessen. 
Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.