Live Online Schilderles van Toon Nagtegaal: kopje koffie

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te schilderen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!
Donderdag
02-09-'21
19:30

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis live webinar gaan we een kopje koffie schilderen met acrylverf. We gebruiken onderstaande foto om een leuk schilderij te maken. Je kunt de schets alvast opzetten, maar je mag natuurlijk ook tijdens het webinar meeschetsen.


Materialen:

  • canvasboard 40x30 cm (je kunt ook papier, doek of paneel gebruiken en op een ander formaat werken.
  • verf: primair geel of cadmium geel middel, pyrrolerood, ultramarijn, gebrande omber, titaanwit, oxidezwart, gele oker en gebrande sienna (of vergelijkbare kleuren)
  • penselen: een paar platte en een paar ronde penselen. Voor de grote vlakken is een vrij breed plat penseel handig.
  • waterbak, keukenpapier, palet en paletmes


Referentiefoto

null


Je mag live mee schilderen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.

Toon Nagtegaal

Toon was als kind altijd al aan het tekenen. In ’99 rondde hij de opleiding tot 1e graads docent beeldende vorming af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Voor Schilderclub.nl maakt hij acrylverf schilderlessen. 
Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.