arrow_drop_up arrow_drop_down

Live Online Schilderles van Corrie Leushuis: Dikke dames aan de wijn

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te schilderen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!
Maandag
03-05-'21
19:30

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis live webinar gaan we een vrolijk schilderij maken van twee dikke dames aan de wijn! Hieronder zie je twee foto's: het eindresultaat en de schets. Je kunt ze beide downloaden en uitprinten. Zet zelf de schets alvast op je doek of papier, dan kunnen we lekker snel aan de slag met schilderen!

Materialen:

• Ik schilder zelf op een doek van 40x50cm (je kunt ook op papier schilderen en je kunt ook op een ander formaat werken)

• Kleuren: karmijnrood, gebrande sienna, cadmium rood, titaan wit, sapgroen, azo oranje, geelgroen, gele oker, azo geel donker, turquoise groen, briljant blauw.

• Palet, paletmes, penselen, bakje water, oude lapjes of een keukenrol om je paletmes en penselen aan af te vegen. 

• Flesje oxydezwart.


Referentiefoto (resultaat):

Live schilderles Corrie Leushuis


Schets (zet hem alvast op je doek):

Live schilderles Corrie Leushuis


Je mag live mee schilderen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.

Corrie Leushuis

Corrie is terug van weggeweest en voor Schilderclub maakt ze nu vrolijke lesvideo's in acryl. Want wie kent de dikke dames of de vrolijke dieren niet? Maar ook de meer serieuze en realistische vormen en portretten komen terug in haar tutorials. Op de kleuterschool ontdekte ze haar passie voor tekenen en later resulteerde dat in haar eigen galerie en het geven van workshops en online lessen.Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.