Live Online Schilderles van Corrie Leushuis: raam met bloemen (acryl)

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te schilderen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!
Dinsdag
19-12-'23
19:30

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis live webinar gaan we een mooi schilderij maken met acrylverf. Hieronder zie je het eindresultaat en de schets. Je kunt beide downloaden en uitprinten. We gaan het schilderij tijdens de les stap voor stap opbouwen. Zorg dat de schets alvast op je doek staat, zodat we lekker snel aan de slag kunnen met schilderen!

Materialen:


• Doek, papier of paneel om op te schilderen. Corrie schildert op een doek van 50x40 cm
• Kleuren: Napelsgeel donker, gele oker, blauwgrijs, sapgroen, geelgroen, pyrrole rood, titaanwit, oxidezwart.
• Palet, paletmes, penselen, bakje water, oude lapjes of een keukenrol om je paletmes en penselen aan af te vegen
• Doseerflesjes Oxidezwart en Titaanwit


Referentiefoto (resultaat):

null


Schets (zet hem alvast op je doek):

null

Je mag live mee schilderen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.

Corrie Leushuis

Corrie is terug van weggeweest en voor Schilderclub maakt ze nu vrolijke lesvideo's in acryl. Want wie kent de dikke dames of de vrolijke dieren niet? Maar ook de meer serieuze en realistische vormen en portretten komen terug in haar tutorials. Op de kleuterschool ontdekte ze haar passie voor tekenen en later resulteerde dat in haar eigen galerie en het geven van workshops en online lessen.Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.